Miten otan käyttöön pilvipalvelut

”Oman IT-ympäristön haasteena on, että laitekanta vanhenee nopeasti eivätkä ympäristön ylläpitosopimukset usein ole ajan tasalla. Uudet järjestelmät ovat monimutkaisia ja vaativat useita ylläpitäjiä ja heidän jatkuvaa kouluttamistaan…”

Opastamme ja autamme löytämään teidän kannaltanne järkevimmän ja kustannustehokkaimman pilviratkaisun. Olemme kumppaninne pilvistrategian luomisessa ja noudattamisessa.

Yrityksille / IT / Pilvipalvelut

Pilvipalvelut

Miten valita IT-palveluympäristö ja pilvimalli, joka mukautuu yrityksemme liiketoimintaa parhaiten tukevaksi?

Mikä olisi yrityksemme kannalta järkevin ja kustannustehokkain pilviratkaisu?

Miten saan siirrettyä datani pois palvelusta sopimuksen päätyttyä?

Mikäli nämä ovat kysymyksiä, jotka pyörivät mielessäsi tai sinulla on muuta kysyttävää pilvipalveluista, olet tullut oikeaan paikkaan!

Pilvipalvelut hallitusti

Pilvipalveluasiakkaanamme voit huoletta luovuttaa vastuun meille, kuten asiakaslupauksemme sanoo; Sinä käytät, me huolehdimme. Otamme vastuun pilvien kokonaisuudesta, hallinnoimme laskutusta, toimimme kontaktipisteenä ja tukikanavana sekä olemme asiakkaan kumppani pilvistrategian luomisessa ja noudattamisessa.

Suunnittelemme IT-palveluympäristön ja pilvimallin, joka mukautuu asiakkaan liiketoimintaa parhaiten tukevaksi. Tarpeen mukaan voimme hyödyntää oman modernin konesalimme pilviratkaisuja, julkista pilveä tai näiden yhdistelmää.

Sopivan ratkaisun löytämiseksi teemme asiakkaalle IT-ympäristön kartoituksen, jossa selvitämme asiakkaan IT-ratkaisujen nykytilanteen ja ympäristön haasteet. Kartoituksen perusteella laadimme pilvikartan, jonka tavoitteena on suunnitella asiakkaan kannalta järkevin ja kustannustehokkain pilviratkaisu. Kartoituksen olennainen päämäärä on suunnitella asiakkaan liiketoiminnan ja IT:n lähtökohdista ideaalinen lopputulema, joka joustaa asiakkaan tarpeiden ja liiketoiminnan kehittymisen mukana.

Miksi asiakkaamme ovat valinneet pilvipalvelun?

  • Pilvipalvelut pysyvät aina ajan tasalla. Me huolehdimme päivityksistä ja tietoturvasta.
  • Käyttöpohjaiset mallit tuovat ennakoitavuutta ja parhaimmillaan kustannussäästöjä. Tämä mahdollistaa myös työkuormien optimoinnin.
  • Pilvipalveluissa asiakas voi keskittyä järjestelmien käyttämiseen ja omaan liiketoimintaansa. Pohjajärjestelmien ylläpito on vastuullamme.

  • Käyttöönotto on hyvin helppoa pitkälle tuotteistettujen palveluidemme ansiosta. Kun kaikki on pitkälle vakioitua, löytyy yleensä myös käyttöönotolle valmiit kaavat.
  • Pilvipalveluiden suurin hyöty on lineaarisessa skaalautumisessa – kustannukset nousevat ja laskevat vastaavasti vain käytön mukaan.
  • Pilvisovelluksissamme on huolehdittu järjestelmien tietoturvasta. Myös kapasiteettipalveluissa on huolehdittava palvelintason tietoturva. Autamme teitä huolehtimaan kokonaistietoturvan kattavuudessa.

”Saimme kustannussäästöjä ja tehokkuutta yhtenäistämällä palvelut. Työnteko helpottui kun kaikki pilvipalvelut ovat keskitetysti yksien kirjautumisten takana. Pilvipalvelut mahdollistavat liikkuvan työn ja laiteriippumattomuuden” 

– Seppo Heikura, tietohallintojohtaja, Fonecta


Yrityksen tietotyön perussovellukset ja kapasiteetti 

 

Pilvisovellukset

Pilvitarjoomamme koostuu tietotyön perusvälineistä, älykkäästä asiakkuudenhallintajärjestelmästä sekä perus tietoturvasta aina kokonaiseen kyberturvallisuuteen. Pilvisovellusten ansiosta työkalujen yhdisteleminen on vaivatonta ja työskentely on mahdollista ajasta ja paikasta riippumatta.

lue lisää

Pilvikapasiteetti

Oikeanlaisen pilvikapasiteetin valinta on yksi IT-ratkaisuista. Kartoituksen avulla löydämme juuri teidän yrityksenne tarpeisiin parhaiten sopivan pilvimallin. Yleisin pilvimalli on julkinen pilvi, jota muut pilvivaihtoehdot täydentävät.

lue lisää

Pilvipalvelut hallitusti käyttöön: video


Kiinnostuitko?

Jätä yhteystietosi niin oppaamme ottavat sinuun yhteyttä.